Català

Diagnòstic, Teràpia i Coaching per a Adults amb Dèficit d'Atenció/Hiperactivitat (TDAH)

Perds la concentració enmig d'una tasca?
Prens decisions impulsivament?
Oblides cap a on et dirigeixes, o  el que anaves a fer?
Tens dificultats per planificar i organitzar-te a curt, mitjà i llarg termini?

És  comú que moltes persones s'adonin en l'edat adulta que han tingut TDA/H tot el temps.sempre TDAH.

Moltes de les persones amb TDAH tenen una intel•ligència per sobre de la mitjana i la capacitat de desenvolupar solucions temporals que eviten per llargues temporades que la seva vida s'enfonsi. Viuen, d'una banda amb la sensació de por i per una altra amb el sentiment que mai han estat capaços d'aconseguir tot el seu potencial. Lamentablement molts adults amb TDAH  han pagat un preu dolorosament alt - ansietat i baixa autoestima.

A través del nostre treball i el protocol  que amb  els anys hem anat perfeccionant, hem tingut el privilegi de conèixer a milers d'adults amb TDA/H i ser una petita part del seu creixement i la seva millora, moltes vegades  espectacular, tant en habilitats organitzatives com emocionals.

SOL•LICITA LA TEVA CONSULTA
Mòbil: +34-646852757
Mail: info@atencion.org

ATENCIÓ PSICOLÒGICA i TERÀPIA

El Dèficit d'Atenció de l'Adult en la majoria dels casos comporta una sèrie de trastorns associats  tals com   depressió, ansietat , abús de substàncies i baixa autoestima. La Teràpia Cognitiu-Conductual (TCC) és la recomanada per ajudar a adults amb TDAH.  La Teràpia Cognitiu-Conductual (TCC) ajuda als adults a superar els seus problemes amb les funcions executives quotidianes: gestionar el seu temps, organitzar-se i planificar d'una manera eficaç a curt i a llarg termini, i  en l'acte-regulació emocional, el control de la impulsividad la gestió de l'estrès,  l'ansietat i els trastorns depressius associats al TDAH.

La Teràpia Conductual i Cognitiva (TCC) compta amb un fort suport científic que avala la seva eficàcia

Durada: La durada d'aquest programa és variable i depèn de cada cas particular. Inclou sessions una vegada per setmana i material de treball en PDF.

Modalitat: Presencial, en la meva consulta a Barcelona  Espanya,  i a distància, per Skype, FaceTime, Telèfon o Google Hangout.

EL COACHING TDAH

Un dels problemes centrals del Dèficit Atencional de l'Adult és la falta d'organització, el desordre,   i la deficient gestió personal.
El Coaching  TDAH consisteix a ajudar a persones sanes,  a gestionar més eficaçment les qüestions pràctiques amb la qual els adults amb TDAH sempre lluiten , com la gestió del temps, de les finances,  ordenar la casa/oficina, prioritats, etc. pot servir com a  complement a la  teràpia  i també pot ser una intervenció efectiva per si mateixa.

Durada: 12  setmanes amb sessions una vegada per setmana i material de treball en PDF.
Modalitat: Presencial, en la meva consulta a Barcelona Espanya,  i a distància, per Skype, FaceTime, Telèfon o Google Hangout.
Més informació en  http://www.atencion.org/tallerautocoaching.htm

COACHING PER A PARES

Si ets un adult amb TDAH,  és probable que algun familiar teu també ho pateixi. Això es deu al fort component genètic del dèficit d'atenció/hiperactivitat. Aquest entrenament es basa en els principis de la teràpia cognitiu conductual, una de les disciplines que compta amb major aval científic. Gràcies a aquests principis i per mitjà del poder del reforç positiu és possible millorar la conducta dels nens d'una forma amable i efectiva. A més el Coaching per a Pares t'ajudarà a com encaixar el teu rol de pare o mare, en la complexa estructura de rols que és la teva vida.

Durada: 10 setmanes amb sessions una vegada per setmana i material de treball en PDF.

Modalitat: Presencial, en la meva consulta a Barcelona. Espanya,  i a distància, per per Skype, FaceTime, Telèfon o Google Hangout.
Més informació en  http://atencion.org/coachingpadres.html

TERÀPIA FAMILIAR I DE PARELLA

El Dèficit Atencional de l'Adult, no diagnosticat ni tractat pot causar serioses dificultats en la parella i família. Es tracta d'abordar a la persona amb TDAH  juntament amb les relacions amb la seva  família i/o parella,  amb la finalitat d'aprendre i assajar  noves formes de comunicació,  on junts podran entendre el que està passant,   i  quins estils de comunicació familiar estan ajudant al fet que es mantinguin els problemes.

Durada: La durada d'aquest programa és variable i depèn de cada cas particular. Inclou sessions una vegada per setmana i material de treball en PDF.

Modalitat: Presencial, en la meva consulta en BarcelonaEspaña,  i a distància, per Skype, FaceTime, Telèfon o Google Hangout

PSICOTERAPIA ASSISTIDA PER ORDINADOR/COMPUTADOR

La  psicoteràpia per ordinador en una modalitat no presencial i eficaç del tractament psicològic dels pacients amb trastorns lleus i moderats d'ansietat. Es tracta d'utilitzar tècniques d'orientació cognitiu-conductual, que emprin les respostes del pacient per realitzar alguna presa de decisions respecte al tractament.

Durada: La durada d'aquest programa és variable i depèn de cada cas particular. Inclou sessions una vegada per setmana i material de treball en PDF.

Modalitat:   Internet.
Més informació en:  www.amindterapia.com

SOL•LICITA LA TEVA CONSULTA
Mòbil: +34-646852757


Mail: info@atencion.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario